avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pierdut certificat inmatriculare olandez autovehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pierdut certificat inmatriculare olandez autovehicul

S-a pierdut certificatul de inmatriculare tip card eliberat de autoritatile olandeze si care este necesar la DPRCIV pentru reinmatricularea autovehiculului in Romania. De la SPRCIV Bucuresti mi s-a comunicat ca procedura de verificare dureaza intre 2 luni si 1 an.
Am gasit o solutie rapida de rezolvare a acestei probleme. Functioneaza pentru DELL1 si/sau DELL2 !
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2016
DKT, utilizator
Cel mai recent răspuns: lg gabriel , utilizator 20:31, 28 Decembrie 2018
ce pot sa fac daca am pierdul cartea mare la o masina de olanda? am numai cardul.
ce pot sa fac daca am pierdul cartea mare la o masina de olanda? am numai cardul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autovehicul radiat MYK272est MYK272est Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate inmatricula un autovehicul care a fost inmatriculat in romania. Acesta a fost radiat la cerere si proprietarul nu ... (vezi toată discuția)
Despre schimbarea motorului LusianGhebus LusianGhebus Buna ziua Detin un Ford Fa din 1997 inmatriculat in Romania, pe care il folosesc in Italia. Din pacate am avut probleme cu chiuloasa, nereusind sa rezolv ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)