avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare autovehicul radiat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare autovehicul radiat

Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate inmatricula un autovehicul care a fost inmatriculat in romania. Acesta a fost radiat la cerere si proprietarul nu detine cartea pe care figureaza radierea (a pierdut-o). In cazul in care vinde autovehiculul, cel ce il cumpara, poate duce autovehiculul pe o platforma la RAR si acolo sa i se elibereze o noua carte direct pe noul proprietar,iar acesta sa inregistreze la primarie masina si apo sa o reinmatriculeze?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:06, 12 Ianuarie 2017
Pentru raspuns la obiect este necesar sa precizati date relevante
Acesta a fost radiat la cerere si proprietarul nu detine cartea pe care figureaza radierea

Daca proprietarul a solicitat radierea vehiculului din evidenta SPR vehiculul nu mai poate fi inmatriculat
Daca a fost solicitata radierea numai din evidenta fiscala,se pot reface documentele vehiculului,dar va exista problema cu certificatul fiscal
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinamtriculare mașina radiată Stefan.enache Stefan.enache Salutari! Dețin o mașina care a fost radiată la cerere cu dovada de depozitare. Am toate actele: cartea mașinii in original, adeverința de depozitare, ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini vandute miorita_m miorita_m Buna ziua Am si eu o intrebare legata de modalitatea de radiere a unei masini. Masina a fost vanduta ,iar in momentul vanzarii s-a incheiat la un birou de ... (vezi toată discuția)