avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Am avut o sxecutare silita platita integral iar executorul numi deblochiaza contul bancar spunandumi ca trebuie sai mai achit in jur de 2000 lei dobanzi . Mentionez ca nu am primit nicio instintare scrisa .
Cel mai recent răspuns: contulovlaurentiu , utilizator 21:04, 28 August 2016
In acest caz trebuie transmisa catre executor o adresa prin care sa-i solicitati inchiderea dosarului de executare si,, pe cale de consecinta, deblocarea conturilor, iar daca executorul refuza, aveti posibilitatea sa formulati contestatie la executare.
unde se pot face sceste contestatii de executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma confrunt cu urmatoarea problema : in urma unei hotarari judecatoresti ... Vinicius20 Vinicius20 Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive, au fost stabilite obligatii de plata ale mele catre un ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata executor judecatoresc milikutza milikutza Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este Legea si articolul care il obliga pe un executor judecatoresc sa ridice poprirea de pe un cont bancar daca sumele ... (vezi toată discuția)
Se poate debloca un cont bancar blocat de un executor in urma ... ticarau daniel ticarau daniel Se poate debloca un cont bancar blocat de un executor in urma neplatii ratelor la CAR si instaurarii popririi pe salariu si pe toate conturile bancare ... (vezi toată discuția)