avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate debloca un cont bancar blocat de un executor ...
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate debloca un cont bancar blocat de un executor in urma ...

Se poate debloca un cont bancar blocat de un executor in urma neplatii ratelor la CAR si instaurarii popririi pe salariu si pe toate conturile bancare mentionand ca in acest cont sunt banii de mormantare ai mamei mele ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:18, 11 Februarie 2023
Nu, dacă executorul nu a recuperat toată suma.
al cui e contul si a cui e datoria ?
Executorul judecatoresc dupa achitarea integrala a debitului va solicita bancii ridicarea interdictiei
Cât timp nu ați achitat toată datoria către creditor (CAR), nu puteți obține deblocarea conturilor bancare.
Mama trebuia să-și țină banii de înmormântare într-un cont bancar al ei personal, dă știați că sunteți restant si ați ajuns la executare silită.

Cum puteți dovedi că banii din contul dvs sunt banii mamei pentru înmormântare`?
Chiar nu aveți cum dovedi, pentru că banii mamei NU aveau ce căuta în contul dvs, mai ales că ați ajuns rău platnic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)
Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)