avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Remuneratii angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Remuneratii angajati

Buna seara!
Va rog sa imi spuneti daca exista o baza legala de salarizare, de bun simt, care sa protejeze inocentii,, a salariatilor unei asociatii de proprietari ,, societate nonprofit'' compusa din 36 de apartamente - 100 de persoane, asociatie situata in ZONA “C- 5-C – ” - reprezentata grafic in culoare GALBENA?
Multumesc anticipat!

Toate cele bune!
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2016
ndb, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 20 August 2016
Grile de salarizare exista numai pentru sectorul bugetar.

Pentru sectorul privat, astfel de grile se pot stabili in reg.intern sau in c.c.m. aplicabil angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie pentru navetă ariadna177 ariadna177 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo prevedere legala care sa stipuleze faptul ca daca locuiesti in alt oras decat cel in care lucrezi, beneficiezi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez in sectorul privat (corporatie multinationala), ... cristina.nicolae951 cristina.nicolae951 Buna ziua, lucrez in sectorul privat (corporatie multinationala), va rog sa imi spuneti daca se acorda sporul de doctorat? Multumesc! (vezi toată discuția)
Salarizare asistent medical de intreprindere cristinachebac cristinachebac Exista vreo lege cadru care sa arate cat este sau de la cat pleaca salariul de baza a unui asistent medical de intreprindere ?Au voie sa modifice nr de zile de ... (vezi toată discuția)