avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Subventie pentru navetă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Subventie pentru navetă

Buna ziua,

As dori sa stiu daca exista vreo prevedere legala care sa stipuleze faptul ca daca locuiesti in alt oras decat cel in care lucrezi, beneficiezi de subventie pentru naveta (din partea angajatorului)?

Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2017
ariadna177, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 13 Septembrie 2017
Pentru sectorul privat nu exista asa ceva.
Doar daca este prevazut in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

Pentru sectorul bugetar doar in anumite domenii de activitate este prevazut in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toti angajatii pot primi prima de vacanta? care sunt bazele legale? anneishere anneishere Buna ziua, as dori sa stiu care sunt bazele legale pentru prima de vacanta cand iti iei concediu de odihna. La fostul loc de munca am beneficiat de 50% din ... (vezi toată discuția)
Ce sporuri trebuie sa primeasca o infirmiera mimi25 mimi25 buna ziua ,lucrez ca infirmiera intr-o clinica privata (radiologie,laborator,clinic,..)ma intereseaza daca ar trebui sa beneficiez de anumite sporuri pentru ... (vezi toată discuția)
Spor vechime Florica3 Florica3 Ce spor de vechime se aplica la salariu de baza daca am vechime peste 25ani. Va multumesc. (vezi toată discuția)