avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Tulburarea posesiei locuintei
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Tulburarea posesiei locuintei

Locuiesc intr-un imobil de 20 de ani.In mod frecvent si repetat mi-a fost incalcata dreptul folosirii locuintei de catre chiriasii care locuiesc deasupra mea.
Am facut mai multe sesizari la politie si chear procuratura ,pentru amenintare ,si alte ,dar nu s-au luat masuri .La adresa la care fac referire ,locuiesc fara sa se intregistreze in cartea de imobil mai multe persoane.
Aceste persoane nu sunt ingregistrate la FISC si nici trecute in cartea de imobil.
Presedintele nu-l intereseaza acest fapt..desi i-am facut adresa in scris.
Faptul ca nimanui nu-i pasa este revoltator.Unde ma pot adresa ?..Carui organ de control ? cu stima
Cel mai recent răspuns: Alina Butuc , Consilier juridic 13:16, 20 August 2016
Posesia nu v-a fost tulburata, iar tulburarea folosintei locuintei nu mai e prevazuta in codul penal ca fapta penala.
Numai sa chemati politia la fata locului cand va deranjeaza sau sa chemati in judecata pe proprietar pt prejudiciul creat, cam asta puteti face.
O solutie ar fi sa apelati la un mediator autorizat, care va poate ajuta sa gestionati si rezolvati conflictul existent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea folosintei locuintei cata163 cata163 Buna Ziua In locuinta de deasupra locuiesc chiriasi care aproape in fiecare seara, in special dupa ora 22, primesc vizite care se lasa cu rasete si discutii ... (vezi toată discuția)
Plingere penala mitzmi mitzmi Va rog sa imi spuneti cam ce anume intra la \"Tulburare folosire locuinta\" ? (vezi toată discuția)
Tulburarea ordinii si linistii publice vldstf vldstf am depus o plangere penala pe art. 371 CP impotriva unui vecin care frecvent, seara si noapte, organizeaza petreceri in locuinta si acest lucru ma deranjeaza ( ... (vezi toată discuția)