avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... casa de pariuri online refuza plata castigurilor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

casa de pariuri online refuza plata castigurilor

Vreau sa actionez in instanta o casa de pariuri(online) care refuza sa imi plateasca castigurile,mentionez ca i-am intrebat de la inceput,daca pot folosi contul,daca e in regula,etc,au raspuns "DA",ca ulterior dupa 2 saptamani de verificari sa se razgandeasca.

Ei ma acuza de cont multiplu sau ca a folosit altcineva contul in locul meu,o tampenie!

au sediul in malta,dar siteul este in romania! incepe cu ro.xxxx.com

M-au lasat sa depun banii ca apoi sa imi jefuiasca castigurile!

Am poze doveditoare,in care expres i-am intrebat de dinainte de a paria,daca sunt in regula,deasemenea mi-au verificat cu succes contul ulterior!

Am facut reclamatie la onjn si anpc,dar nu prea am incredere!

Cel mai recent răspuns: g5254 , utilizator 11:37, 22 August 2016
Puteti apela la interventia unui mediator pentru a incerca rezolvarea problemei dumneavoastra pe cale amiabila. Ar fi o varianta de rezolvare, intr-un timp mult mai scurt decat apeland la interventia instantei de judecata...
Buna ziua,
Va puteti adresa instantelor din Romania in masura in care dovediti ca exista un sediu in Romania.
Cu mediatorul nu faceti abolut nimic, orice inscris incheiat in fata lui ne avand putere executorie daca nu este cuprrins intr-o sentinta pronuntata de instanta.
"Cu mediatorul" se pot face...multe. Nu este necesara interventia instantei de judecata in mod obligatoriu. Citarea partii de catre mediator se poate face chiar daca aceasta este in Malta. Medierea poate avea loc si online. Cat despre acordul de mediere si puterea sa executorie... depinde de modalitatea de desfasurare a sedintei de mediere. De cele mai multe ori partile ajung la o intelegere convenabila pentru ambele fara a fi necesar a se mai apela ulterior la instanta.
multumesc pentru raspunsuri,daca mai sunt si alte pareri le astept,sau pot detalia daca nu se intelege..

intai am facut plangere la ONJN si ANPC....suma datorata nu este foarte mare dar nici foarte mica si in general nu sunt de acord ca lucrurile sa ramana in felul asta,INDIFERENT DE SUMA DATORATA!
Ultima modificare: Luni, 22 August 2016
g5254, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere casa de pariuri ChrS ChrS Buna seara, Am jucat la o casa de pariuri online 4 bilete: 1 bilet simplu cu o singura selectie iar 3 dintre ele in format sistem. Meciurile au indeplinit ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu CriN05 CriN05 Buna ziua, Incepand luna iunie am fost demis de la locul de munca in urma desfintarii postului. Angajatorul refuza sa-mi dea salariul pe luna mai. Problema e ... (vezi toată discuția)
Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)