avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASS - plata retroactiva
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASS - plata retroactiva

Buna ziua!

Doresc sa va intreb daca pot sa platesc retroactiv CASS pentru 16 luni?
Anul trecut in mai am lichidat de la soc. la care am lucrat si am plecat in strainatate; fara sa ma inregistrez oriundeva (fisc; cass; pensii; etc).
M-am intors recent in tara si doresc sa aflu cum pot plati CASS-ul retroactiv pentru perioada in care nu am fost in tara.

Am fost la ei sa intreb, insa am primit un raspuns negativ, adica nu se poate plati.

Doresc sa aflu daca acest lucru este adevarat.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 23:42, 20 August 2016
Obtineti venit in prezent? In strainatate ati fost asigurata? Oricum ,asigurare pe 16 luni retroactiv nu se plateste,ati fost informata corect doar poate ca va intereseaza cum puteti capata de acum statut de asigurat la sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass - asigurat sau coasigurat? balisdanconstantin balisdanconstantin Buna ziua ! In ultimi 5 ani am o perioada de 16 luni in care nu am platit .Cit trebuie sa platesc ? Asigurat sau coasigurat? sotiia mea va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei la sanatate IoanaAda IoanaAda Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Inteleg ca de anul acesta este obligatorie plata retroactiva a CAS-ului. Ce se intampla in cazul in care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale referitoare dividende sif imamco imamco Buna ziua, Doresc sa stiu, daca ma puteti ajuta cu informatii in acest sens, ce obligatii fiscale(declarative, plati impozit si contributii sociale - CAS si ... (vezi toată discuția)