avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... tamponare usoara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

tamponare usoara

buna ziua, ieri 20.08.16, am tamponat usor un autoturism condus de un sofer care nu detine permis auto. in amiabila a trecuta proprietara masinii la sofer. accidentul s-a petrecut in peco, deci este filmat si se vede cine a fost la volan. plus ca in momentul impactului soferul era singur. in mod normal eu trebuie sa-i dau asigurarea, ca am gresit. faptul ca el nu are permis schimba situatia mea in vreun fel?
PS: in momentul completarii amiabilei nu stiam ca soferul nu detine permis (l-am cautat pe facebook si avea trecut ca face scoala de soferi; apoi am observat ca pe amiabila e numele proprietarei masinii, dar deja plecasem din localitate). maine urmeaza sa mergem la asiguratorul meu si vreau sa-i cer soferului sa refacem abiabila corect.
va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2016
florbad2006, utilizator
Cel mai recent răspuns: florbad2006 , utilizator 22:00, 21 August 2016
Daca soferul nu avea permis nu aveti ce amiabila sa refaceti. Trebuie anuntata politia, si acestia trebuie sa emita constatarea. Oricum cel care a condus fara permis risca dosar penal.
multumesc frumos! o seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto provocat de proprietarul mașinii, care stătea în dreapta șoferului și a tras de volan. acum tot el are pretenții la despăgubiri, ce credeți că poate să obțină? tytyrez77 tytyrez77 Am si io o problema acum doua luni fiica mea inpreuna cu o fata si cu prietenul acesteia au plecat cu masina sa ia 2 pungi de seminte la un moment dat fiica ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu persoane vatamate din celalalt autoturism implicat FlorianTeodor FlorianTeodor Buna ziua, Va rog sa imi spune-ti ce as putea face in cazul in care am fost implicat intr-un accident rutier, iar vina nu imi apartine in totalitate asa cum ... (vezi toată discuția)
Refuz plata despagubiri casco autotal autotal In data de 15.12.2010 am avut un accident cu masina mea din care a rezultat o dauna totala conf.devizului eliberat de reprezentanta AUDI din Piatra Neamt.In ... (vezi toată discuția)