Buna ziua, tatal meu a fost Procuror la Procuratura Judetena Constanta , in prezent a Decedat . In calitate de urmas doresc o adeverinta de la locul de munca al acestuia . Intrebarea mea este fosta Procuratura Judetena Constanta in prezent SE numeste Parchetul de Pe Langa tribunalul Constanta sau Parchetul de Pe Langa Judecatoria Constanta ! Rog Daca Ma Poate ajuta o persoana cu studii juridice pentru a sti Corect care este noua denumire. Multumesc !
multumesc frumos pentru raspuns.Daca ma mai puteti ajuta cu un raspuns.... Mama mea a solicitat o adeverinta pentru actualizare pensie de urmas dat fiind faptul ca in conformitate cu L 303/2004 , pensia procurorilor si judecatorilor se actualizeaza anual insa a adresat-o in decembrie 2015 gresit catre Parchetul de pe langa judecatoria constanta , mentionand in mod eronat faptul ca tata a fost procuror acolo.In data de 12 august 2016 totusi a primit raspuns de la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta in care se mentioneaza ca a transmis memoriul catre Parchetul de pe langa Tribunalul constanta spre competenta solutionare. Avand in vedere ca mama a mentionat gresit locul de munca al tatalui meu , ar trebui sa revin cu o rectificare in care sa prezizez corect locul de munca al acestuia, desi PJC a redirectionat solicitarea catre Parchetul de pe langa tribunalul constanta! ?Credeti ca ar fi utila o rectificare deoarece se solicita in memoriu tranSmiterea unei adeverinta tip cf Legii 303/2004 ,catre CNPP, pentru a se actualiza pensia de serviciu in raport cu indemnizatia bruta a unui procuror de pe langa judecatoria constanta in activitate in conditii identice de functie vechime si grad.... . Adeverinta pana la acest moment nu a fost transmisa catre CNPP. termenul legal de transmitere a unei astfel de adeverinte tip catre CNPP cf legii 303/2004 este de 15 zile sau poate dura mai mult ?