avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prins dar neprins fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prins dar neprins fara permis

Acum ceva vreme am fost prins fara permis de conducere, o luna mai tarziu aceeasi poveste, deci 2 dosare .
Ca o ultima incercare am vrut sa-mi duc masina acasa ( 50 m ) de la un amic, cand ma trezesc claxonat de politie .
Drumurile sunt neasfaltate unde locuiesc .
Demarez putin si fac ceva praf in urma mea, apoi reusesc sa ajung imediat pe drumuri forestiere unde m-au scapat din ochi .

Azi, dupa 3 sau 4 saptamani ma intanesc cu domnul agent nervos X-( .
Imi zice ca nu scap si ca imi face si al 3-lea dosar ptr ca are filmarea pe radar cand ma fugareau si un martor .
Mentionez ca nu am primit invitatie la secctie, doar i-au spus verbal bunicului sa ma prezint la sectie .
Bunicul fiind batran si cu griji a uitat sa-mi zica pana am ajuns eu a doua zi acasa .
Intrebarea mea, poate sa faca acel dosar ? Ce portita de scapare am de la el inafara sa rog un amic sa spuna ca a fost el sa ramana fara permis 30 zile ( nu vrea nimeni asa ceva ) .
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ku990 , utilizator 22:22, 21 August 2016
Va asumati anumite riscuri sa implicati un tert in situatia si asa delicata cu care va confruntati
Analizati responsabil daca se justifica sa sustineti ca un tert a condus vehiculul si ulterior in cercetari sa se probeze ca vehiculul a fost condus de dv si astfel riscati sa va mai adaugati inca un dosar penal
poate intocmi acel dosar si poate fi valid doar pe baza unei filmari si al unui martor ce era in masina politiei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere pe drumurile publice a unui auto neinmatriculat pitulaki pitulaki Buna ziua, as dori cateva sfatrui in legatura cu ce ar trebui sa declar in urmatoarea situatie. Un vecin mi-a facut plangere la politie ca am condus un auto ... (vezi toată discuția)
Bună ziu,a sotul a condus masina mea fără permis nu l-a prins ... Beatrixldiaconu@gmail.com Beatrixldiaconu@gmail.com Bună ziua sotul a condus masina mea fără permis nu la prins ls volan dar a atins oglinda cuiva și a sunat poliția zice poliția ca are martori și ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis CristinaVanessa CristinaVanessa Buna seara , am un prieten care a condus fara permis si a fost prins de politie , iar el a spus ca i-a facut dosar penal si inca poate sa isi scoata cazierul ... (vezi toată discuția)