Acum ceva vreme am fost prins fara permis de conducere, o luna mai tarziu aceeasi poveste, deci 2 dosare .
Ca o ultima incercare am vrut sa-mi duc masina acasa ( 50 m ) de la un amic, cand ma trezesc claxonat de politie .
Drumurile sunt neasfaltate unde locuiesc .
Demarez putin si fac ceva praf in urma mea, apoi reusesc sa ajung imediat pe drumuri forestiere unde m-au scapat din ochi .
Azi, dupa 3 sau 4 saptamani ma intanesc cu domnul agent nervos X-( .
Imi zice ca nu scap si ca imi face si al 3-lea dosar ptr ca are filmarea pe radar cand ma fugareau si un martor .
Mentionez ca nu am primit invitatie la secctie, doar i-au spus verbal bunicului sa ma prezint la sectie .
Bunicul fiind batran si cu griji a uitat sa-mi zica pana am ajuns eu a doua zi acasa .
Intrebarea mea, poate sa faca acel dosar ? Ce portita de scapare am de la el inafara sa rog un amic sa spuna ca a fost el sa ramana fara permis 30 zile ( nu vrea nimeni asa ceva ) .
Multumesc .
Va asumati anumite riscuri sa implicati un tert in situatia si asa delicata cu care va confruntati
Analizati responsabil daca se justifica sa sustineti ca un tert a condus vehiculul si ulterior in cercetari sa se probeze ca vehiculul a fost condus de dv si astfel riscati sa va mai adaugati inca un dosar penal