avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cultura agricola recoltata de altcineva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cultura agricola recoltata de altcineva

buna seara.am contractat o suprafata agricola de la o persoana care la randul ei a dobandit terenul prin cumparare respectandu-se legea.eu am infiintat culura iar acum fostul arendas a venit si mi-a recoltat cultura.am sunat la 112,a venit un echipaj de politie acesta a refuzat sa paraseasca terenul si a recoltat tot.de ce pot sa-l acuz ?mai are si o plangere penala pentru tulburare de posesie nesolutionata inca.mentionez ca detin toate actele pentru terenul respectiv,inclusiv contract de arendare inregistrat la Consiliul Local.poate fi acuzat de furt?
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2016
stroefl, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:07, 21 August 2016
Eu zic ca ar fi furt daca recolta va apartine in mod legal.
Faceti plangere la politie pentru furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arenda oxi oxi Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajute cineva In contractul de arenda pentru teren agricol, s-a prevazut clauza prin care in caz de deces a arendatorului ... (vezi toată discuția)
Legea proprietații Kox98 Kox98 Eu lucrez in domeniul agricol , iar zilele trecute am prins un cioban cu oile pe terenul meu cultivat cu grâu. Am sunat la 112 , a venit poliția și mi-au ... (vezi toată discuția)
Contrat de arendare alexuta123456789 alexuta123456789 Buna ziua!Cine ma ajuta si pe mine cu un model ' contract de arendare' dupa noua lege .(sa fie varianta care a intrat in vigoare )mULTUMESC FRUMOS (vezi toată discuția)