avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Acordarea indemnizatiei de delegare
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Acordarea indemnizatiei de delegare

Sunt trimis in delegare in localitatea de domiciliu ; mentionez ca am viza de resedinta in alta localitate pe un an de zile , acolo si locuiesc de fapt cu familia, dar din diverse motive nu mi-am schimbat domiciliu .Intrebarea este in conformitate cu prevederile HG1860 din 2006 am dreptul la indemnizatie de delegare sau nu, avand in vedere cele mentionate.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:01, 1 Septembrie 2016
Beneficiați de indemnizația de delegare dacă localitatea unde sunteți delegat este la o distanță mai mare de 5 km față de localitatea unde aveți locul de muncă, nu are importanță unde aveți domiciliul.
Hg 1860/2006,articolul 9:
"Persoana aflată în delegare sau detaşare într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 5 km de localitatea în care îşi are locul permanent de muncă primeşte o indemnizaţie zilnică de delegare sau de detaşare de 17 lei, indiferent de funcţia pe care o îndeplineşte şi de autoritatea sau instituţia publică în care îşi desfăşoară activitatea."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare daniiel daniiel Salut! Am fost delegat de aproximativ 3 luni, in acelasi oras, la o alta societate. Daca delegarea se dispune in acelasi oras, pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Diurna gmys_id gmys_id Salut! as vrea sa stiu daca exista o limita minima de kilometri pentru acordarea diurnei (vezi toată discuția)
Diurna... petre32 petre32 Stimate domn/doamna, Lucrez la o companie privata de 3 luni, semnarea contractului s-a facut cu doua saptamani inainte de inceperea activitatii. Activitatea ... (vezi toată discuția)