avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua,locuiesc in casa parinteasca de 21 de ani,acum 7 ani a decedat parintii mei.Eu platesc impozitul pe casa si teren,mai am doua surori care vor si ele sa beneficieze de camere ,eu am avut grija de ei si dupa deces i-am ingropat, .surorile mele sunt plecate inafara tarii,inainte de decesul lor.Ce drepturi au ele,mentionez ca nu s-a dezbatut mostenirea.Multumesc!Mai mentionez ,eu sunt trecuta pe rol la primarie.
Ultima modificare: Luni, 22 August 2016
febletea, utilizator
Cel mai recent răspuns: febletea , utilizator 08:48, 22 August 2016
Legea va da dreptul la toți în mod egal sa moșteniți.

Dacă vreți sa le înlăturați de la mostenire trebuie deschis proces dar va costa probabil ceva bani.
Multumesc,o zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire din partea bunicii materne Danut-a Danut-a Buna seara, doresc sa aflu daca pot sa beneficiez de cota parte a bunicii, din casa parinteasca a parintilor ei, mentionez ca a plecat de mica la oras pt. a ... (vezi toată discuția)
Mostenire Diaconescu Andreea Diaconescu Andreea Buna seara...As dori sa incep sa va povestesc mai pe scurt: Mama mea mai are inca 4 surori, acum 3 ca una din ele a murit de curand...Ele au de impartit ... (vezi toată discuția)
Redeschidere proces dupa 12 ani ioanapirvulet ioanapirvulet buna ziua. in urma cu 10- 12 ani am avut un proces cu mama mea si surorile mele pentru a imi sparge un contract de intretinere incheiat intre mine si mama ... (vezi toată discuția)