buna seara, din nou!!!!! inca o data intervine problema majora din punctulmeu de vedere..... sa va explic mai exact despre ce este vb si chiar am nevoie sa-mi confirmati dc as avea dreptate sau nu.......tocmai ce-am terminat o colaborare de 1 luna si jumatate cu compania expertilor evaluatori cu sediul in is, salar stabilit de domnul director de 1000 ron de persoana, domeniu de activitate propriu-zis : arhivarea documentelor contabile a unei societati intrate in lichidare....bun, si in finele desfasurarii activitatii domnul director ne-a cerut copiile de pe buletin ca sa ne treaca in statul de plata ca sa justifice banii pe care ni i-a dat.....repectivele copii de pe buletine le-am dat si acum ma gandesc ca o sa se foloseasca de acestea ca sa ne vina notificari la domiciliu pentru declararea veniturilor ...ca sa platim impozit......intrebarea mea este poate sa faca asta dc are copiile de pe buletinele noastre? si mai mult de atat, mai poate pe statul de plata sa umfle salariu pe care ni l-a dat initial ? ( de ex....in loc de 1000 ron sa puna 1300 ron ). poate nu? asta rasp cat se poate de urgent.... multumesc seara buna
Locul de munca
MLA
Buna ziua, am o problema la locul de munca:
- eu lucrez la un hotel, la receptie, unde banii nu se dau conform contractului ( se dau cu intarziere). Cu ... (vezi toată discuția)