avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Masura plasament pentru bunicii plecati in strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Masura plasament pentru bunicii plecati in strainatate

Bunicii care au in plasament un copil de 14 ani , si-au facut resedinta in Germania, copilul urmeaza acolo scoala .. mai au dreptul bunicii la plasament ?? in conditiile in care Legea spune ca trebuie sa aibe domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei ?? sa nu mai spunem ca copilul trebuie monitorizat permanent pe teritoriul tarii noastre....

Alte discuții în legătură

Permis de conducere obtinut in romania cu rezidenta in germania almeueumie almeueumie Buna,ma numesc Gabriel si sunt nascut in Sibiu.Am cateva probleme la care nu gasesc raspunsuri.In anul 2011 m-am angajat (temporar sau sezonier,nu cunosc exact ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain cu domiciliul in romania? Saso Saso exista acest titlu? fiica noastra este copilul..a doi cetateni! eu cetatean ro si sotul cu dubla cetatenie cetatean german si roman de curind ne-am ... (vezi toată discuția)
Plasament Csaba89 Csaba89 Buna ziua,fetita mea de 14 ani se afla in plasament la bunica de un an de zile,ce se intampla daca iau cu mine fetita in germania fara acordul bunica dar bine ... (vezi toată discuția)