avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto cu un asigurat in Anglia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto cu un asigurat in Anglia

Am avut un accident auto in Ungaria.Soferul vinovat de accident este roman cu asigurare auto in Anglia si masina inmatriculata in Anglia.Eu cu masina inmatriculata in Germania si asigurat,fara CASCO,tot in Germania.Cum trebuie sa procedez pentru a mi recupera paguba? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 12:35, 30 August 2016
Se completa constatarea amiabila (daca a fost fara victime) plus copie de pe actele celui vinovat - permis, document identitate, copie RCA(carte verde) - si se merge cu masina in service urmand ca reparatia sa fie suportata de catre asiguratorul celui care a produs accidentul.
In functie de domiciliul/rezidenta dvs. actuala, contactati Biroul Asiguratorilor Auto pentru a va da toate relatiile necesare ale firmei care va suporta costul reparatiilor vehiculului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata daunei la asigurari casco tig tig RATA DAUNEI LA ASIGURARI CASCO Buna ziua, Autoturismul personal a fost accidentat de un TIR ,VINA CONSTATATA de politie este a celuilalt conducator ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca larahd larahd Un tir mi-a taiat calea, am evitat un impact, insa am fost lovita din spate de un alt autoturism. Tirul a mers mai departe, nu am numarul de inmatriculare. ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate repare auto accidentata-lipsa acte vinovat la dosar daune nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As dori un ajutor din partea voastra referitor la o problema: acum o saptamana am fost implicata intr-un accident auto. Am fost lovita de un sofer ... (vezi toată discuția)