avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cuantum poprire salariu angajat 4 ore
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cuantum poprire salariu angajat 4 ore

Buna ziua, as dori sa va intreb cat se poate retine drept poprire , in baza unui titlu executoriu, din salariul unei persoane ce este angajata cu contract individual de munca, avand norma de 4 ore pe zi, si salariul de 625 lei pe luna.

Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: CATALENA , utilizator 10:59, 23 August 2016
Codul muncii nu face distinctie in ceea ce priveste norma de lucru - 2, 4, 6, 8 ore.
Limitarea priveste numai suma care se poate retine: pana la o treime din venitul net, daca este vorba despre o singura poprire.
Da este vorba despre o singura poprire.

Multumesc frumos pentru timpul acordat.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu ContSters232561 ContSters232561 Buna seara! Am un salariat angajat cu 4 ore pe zi , avand un venit brut de 450 ron, respectiv 356 ron net(jumatate din salariu minim net pe economie). Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum maxim poprire pensie luca2012 luca2012 As dori sa stiu conform carei legi poate cineva retine din pensie o suma mai mare decat jumatate ? Mai exact ,sotul meu are o poprire pe pensia militara cu ... (vezi toată discuția)
Retinere salar si poprire salar alexandraoana alexandraoana Buna dimineata. Am urmatoarea nelamurire: Un salariat are o retinere din salariu (care NU este poprire infiintata de executor judecatoresc). Acum este ... (vezi toată discuția)