avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 30de zile trecute și Procesul Verbal nu a fost primit.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

30de zile trecute și Procesul Verbal nu a fost primit.

Bună,
Au trecut 30 de zile de când am primit o amendă însoțită de reținerea persmisului de conducere dar procesul verbal încă nu mi-a fost trimis acasă.

Ce se poate face de aici înainte?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:35, 22 August 2016
Atentie,
"Executarea sanctiunilor contraventionale se prescrie daca procesul-verbal de constatare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului in termen de cel mult doua luni de la data aplicarii sanctiunii."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis Chrysk2 Chrysk2 Buna ziua , am si eu o nelamurire si politia se pare ca nu ma poate ajuta. Eu muncesc in anglia , anul trecut am fost acasa si din vina mea mi s a suspendat ... (vezi toată discuția)
Retinere permis auto fara proces verbal. Maryan10 Maryan10 Retinere permis auto fara proces verbal. In urma cu cateva zile am primit acasa o notificare prin care sunt instiintat de faptul ca incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie necomunicat lucian_t lucian_t Buna ziua si La Multi Ani! Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: 1. pe data de 8 decembrie 2011 am fost oprit si sanctionat cu retinerea permisului de ... (vezi toată discuția)