Buna seara , revin cu problema expusa in data de 18.06.2016 , referitoare la " PROBLEME GRAVE LA REABILITARE TERMICA BLOC " Am facut in scris si verbal trei sesizari la Primaria sector 3 , la care am primit un raspuns in care se mentioneaza ca : " din punctul de vedere transmis de catre executantul lucrarilor , firma ERBASU SA , ca acesta se angajeaza sa suporte toate pagubele produse " dar deoarece au trecut trei luni de zile de la data cand s-au produs inundatiile in apartamentul meu si firma ERBASU SA , nu si-a manifestat in nici un fel dorinta de refacerea lucrarilor de zugraveala , m-am gandit sa chem o firma autorizata in lucrari de zugravit , sa-mi faca o constatare a situatiei existente , sa-mi faca un deviz si sa execute lucrarile de refacere a zugravit sa-mi emita factura pentru acestea si in baza acestor documente s-a dau in judecata Primari sector 3 si firma ERBASU SA pentru recuperarea cheltuielilor. Mentionez ca am un proces verbal constatator din partea firmei ERBASU SA , datat 31.05.2016 , prin care se recunoaste pagubele produse de acesta apartamentului meu . Ce pareri aveti ? Multumesc anticipat tuturor celor care-mo vor raspunde . o seara buna !
Initial notificati oficial firma mentionata cu obligatia executarii remedierilor consemnate in PV constatare,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca intentionati recuperarea prejudiciului in instanta,promovati actiune direct impotriva firmei ,nu va complicati si cu primaria care nu este principal raspunzatoare pentru calitatea executiei firmei
Inundatie
amar
buna ziua, problema mea este urmatoarea
s-a spart o teava de apa in bucataria la vecinului de de-asupra ( teva era legatura dintre coloana principala si ... (vezi toată discuția)