avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anvelopare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anvelopare termica

Buna seara , revin cu problema expusa in data de 18.06.2016 , referitoare la " PROBLEME GRAVE LA REABILITARE TERMICA BLOC " Am facut in scris si verbal trei sesizari la Primaria sector 3 , la care am primit un raspuns in care se mentioneaza ca : " din punctul de vedere transmis de catre executantul lucrarilor , firma ERBASU SA , ca acesta se angajeaza sa suporte toate pagubele produse " dar deoarece au trecut trei luni de zile de la data cand s-au produs inundatiile in apartamentul meu si firma ERBASU SA , nu si-a manifestat in nici un fel dorinta de refacerea lucrarilor de zugraveala , m-am gandit sa chem o firma autorizata in lucrari de zugravit , sa-mi faca o constatare a situatiei existente , sa-mi faca un deviz si sa execute lucrarile de refacere a zugravit sa-mi emita factura pentru acestea si in baza acestor documente s-a dau in judecata Primari sector 3 si firma ERBASU SA pentru recuperarea cheltuielilor. Mentionez ca am un proces verbal constatator din partea firmei ERBASU SA , datat 31.05.2016 , prin care se recunoaste pagubele produse de acesta apartamentului meu . Ce pareri aveti ? Multumesc anticipat tuturor celor care-mo vor raspunde . o seara buna !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:36, 22 August 2016
Initial notificati oficial firma mentionata cu obligatia executarii remedierilor consemnate in PV constatare,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca intentionati recuperarea prejudiciului in instanta,promovati actiune direct impotriva firmei ,nu va complicati si cu primaria care nu este principal raspunzatoare pentru calitatea executiei firmei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se pot sesiza probleme grave la anvelopare bloc popescu dumitru popescu dumitru Buna ziua , locuiesc la etajul patru in bloc cu patru etaje in sectorul 3 , in urma decopertari acoperisului sa distrus HIDROizolatia , aducand la ... (vezi toată discuția)
Inundatie amar amar buna ziua, problema mea este urmatoarea s-a spart o teava de apa in bucataria la vecinului de de-asupra ( teva era legatura dintre coloana principala si ... (vezi toată discuția)
As avea nevoie de un sfat Elisa40 Elisa40 Eu locuiesc intr-un ap de bloc iar de 10 ani sunt inundata constant de fam care locuieste deasupra mea.M-am saturat de aceasta situatie....AM AJUNS LA LIMITA ... (vezi toată discuția)