avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda radar

Azi am primit o amenda pntru depasire de viteza.Intrucat eram sigur ca nu am depasit viteza am cerut politistului dovada ,la care nu am primit nici un raspuns .As dori sa stiu care ne sant drepturile atunci cand nu ni se poate confirma greseala dar mai mult decat atat fiind supusi unei incercari de intimidare.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:05, 22 August 2016
Dacă vă considerați nedreptățit puteți face contestație la executare în termen de 15 zile de la comunicarea procesului-verbal de contravenție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta desi o purtam. mariacatalinas mariacatalinas Acum 10 zile, tatal meu transporta fan cu o furgoneta personala pe DN fiind insotit de doi prieteni. A fost oprit de un politist care initial a spus ca o sa-i ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis (depasire "neregulamentara") sevraj929 sevraj929 buna seara, mi-a fost suspendat permisul in urmatoarele imprejurari: m-am angajat in depasirea a doua vehicule deodata perfect regulamentar (pe linie ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere pentru viteza in localitate mcmikai mcmikai Buna ziua, Incerc sa ma lamuresc cu o situatie penibila(din punctul meu de vedere),ieri veneam din Bucuresti spre localitatea bunicilor mei din ... (vezi toată discuția)