avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camere de luat vederi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camere de luat vederi

Buna ziua ' Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in urmatuarea situatia ;vecinul din fata casei si-a montat camere de supraveghere pe propria casa,asta nu ar fi o problema, dar unghiul pe care il acopera camerele e destul de mare in raport cu necesaru lui ,ce vreau sa scot in evidenta e ca ma filmeaza si pe mine in curte si nu accept acest lucru .Va rog frumos sa imi spuneti trebuie sa fac in acest caz .Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: PROSPERITATE , utilizator 21:37, 22 August 2016
Spuneți vecinului acest aspect. Dacă nu-i pasă că sunteți afectat, citiți materialul de aici : [ link extern ] /
apoi sesizați Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: [ link extern ] /
cu respect, vă doresc succes.

Buna seara,
Daca vecinul nu accepta sa schimbe unghiul va trebui sa va adresati instantelor de judecata.
Neplacut dar .... asta este
Da, răspunsul celor de la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, vă ajută în instanță.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera supraveghere florin.strambu@yahoo.com florin.strambu@yahoo.com Unde pot depune o plângere pentru un vecin care si-a montat camere de supraveghere și sunt îndreptate către Curtea mea și dru.ul de acces (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere andabej andabej Este nevoie de aprobarea salariatilor pentru instalarea unor camere de supraveghere? Sau trebuie instiintati in vreun fel? Si daca da, care este actul ... (vezi toată discuția)
Supraveghere la munca. au voie? MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Va rog a ma lamuri cu o treaba destul de stresanta pentru mine. Lucrez la o sala de jocuri de nororoc. Evident ca sunt montate camere de ... (vezi toată discuția)