ynocentta a scris:
cota de 88/3537 mp. teren în folosință, drept ce se transmite concomitent cu încheierea prezentului act în beneficiul cumpărătoarei, care urmează să dobândească asupra lui dreptul de proprietate
Daca insa,parcurgeti atent continutul contractului veti constata ca este consemnat teren in folosintain beneficiul cumparatoarei care urmeaza sa dobandeasca dreptul de proprietate -dar care nu este concret identificat sau parcelat
Dv puteti solutiona usor discutand direct cu presedintele de asociatie in vederea clarificarii statutului spatiului din jurul imobilului de locuit cu scopul desfasurarii de demersuri pentru schimbarea destinatiei si utilizarii spatiului din jurul imobilului in parcare de vehicule
Multumesc de raspuns.
Puteti sa ma lamuriti ce drepturi am eu si ce drepturi are societatea care a dat terenul in folosinta? Poate societatea actuala sa refuze dreptul de cumparare sau sa schimbe destinatia terenului fara acordul meu/asociatie?
Discutie cu presedintele am avut, nu este interesat sa faca nici un demers, ba din contra sustine ca terenul nu este al nostru, pe cand in contract se arta altceva.
Legat de parcela, cred ca sa impartit luand in considerare cota parte din imobil. Eu vroiam sa ajungem la o intelegere amiabila si sa tragem la sorti cate un loc de parcare/apartament.
Vreau doar sa clarific ce drepturi am eu pe cei 88mp si ce drepturi are societatea actuala.