avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mi s-a furat telefonul in urma cu 2 saptamani, insa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mi s-a furat telefonul in urma cu 2 saptamani, insa cei de la Politie nu au facut nimic pentru a-l cauta pe vinovat.

Buna. In urma cu saptamani mi s-a furat telefonul dintr-un magazin. In aceeasi zi am fost la Politie pentru a face plangere. Am facut rost inregistrarile in care se vede cine a fost cel care a facut asta. Am dus acele inregistrari dupa cateva zile la Politie, insa inca nu am primit nicio informatie cum ca ar fi reusit sa dea de hot. Care sunt procedurile efectuate de cei care lucra la acest caz?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:36, 23 August 2016
De obicei dureaza mai mult. Si organele de Politie trebuie sa parcurga anumite canale legale. Daca a fost identificat hotul si inca nu a vandut telefonul, il veti recupera. In general acesti indivizi sunt cunoscuti ai Politiei, iar modul lor de operare este de a scapa de telefon prin vanzare. Trebuie sa aveti rabdare.
Este procedura complexa identificarea autorului
Chiar daca ati predat intregistrarea care probeaza autorului furtului,nimeni nu va poate garanta ca veti putea recupera bunul sau contravaloarea acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun furat cumparat suraj23 suraj23 Salut. Acum 5 luni am cumparat un tel mobil de la un tip pr care nu il cunosteam, eram la serviciu, astazi am primit un telefon de la politie cum ca sunt ... (vezi toată discuția)
Furt bicicleta, politia incapabila elizatutuianu elizatutuianu Buna ziua, Acum o luna si jumatate mi s-a furat bicicleta de la rastelul unui mall, supravegheat video. Am depus la politie o sesizare de furt in care am ... (vezi toată discuția)
Reclamatie furt acte si telefon pufy_ab pufy_ab Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv,mi sa furat ieri telefonul si portofelul cu tot cu acte(buletin) de la locul de munca,esta un magazin second ... (vezi toată discuția)