avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma curierat international si transport ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma curierat international si transport persoane

As dori sa ma ajutati si sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez, unde trebuie sa merg si ce acte imi sunt necesare pentru a putea deschide o firma de curierat international pentru transport colete dar si pentru transport persoane.
~ Conținut șters la cerere ~
Si dupa ce inregistrez firma la ONRC mai trebuie sa fac ceva? Care e urmatorul pas?
Ultima modificare: Marți, 23 August 2016
Loredana Puscasu,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma transport persoane si colete 8+1 lucuri Cazacincu Robert Cazacincu Robert As dori sa ma ajutati si sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez, unde trebuie sa merg si ce acte imi sunt necesare pentru a putea deschide o firma de ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain care doreste sa deschida o firma de transport international cu sediul in ro alinaanca33 alinaanca33 as dori sa stiu de ce acte are nevoie un cetaten strain pentru a-si deschide o firma de transport international cu sediul in Romania ?precizez ca este vorba de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare cumpararii unei societati stefan_73 stefan_73 Buna seara! As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru cumparea unei societati comerciale.Cu ce acte trebuie sa ne prezentam efectiv in fata ... (vezi toată discuția)