avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitatea de economist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitatea de economist

In perioada 2009-2013 am fost angajata pe un post de economist in biroul contabilitate la Spital pe perioada dterminata 4 ani . In perioada imediat urmatoare am lucrat 1 an la Primarie ca si inspector clasa I grad profesional asistent cu studii superioare tot in biroul de contabilitate, de unde ulterior am iesit in Concediu crestere copil pentru 1 an .
Ulterior am revenit apoi iar pe postul de economist la Spital .
Intrebarea mea este : perioada in care am lucrat la Primarie ca si inspector clasa 1 grad profesional asistent cu studii superioare in biroul contabilitate precum si CCC ar trebui sa mi se ia in considerare la vechimea in specialitate in avansarea in grad de economist ???
Mentionez ca la Primarie nu exista functia de economist , in general functionarii publici din birourile de contabilitate ale primariei sunt incadrati ca si inspector, consilieri cu studii superioare asta este glila lor de functii .
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 23 August 2016
Da ,atat perioada in care ati lucrat la Primarie ca si inspector clasa 1 grad profesional asistent cu studii superioare in biroul contabilitate precum si CCC intra in calcul pt promovare ,fiind considerate vechime in specialitate
Institutia la care lucrez nu vrea sa-mi ia in considerare aceasta perioada si nici cresterea copil la promovarea in grad , cu toate ca am adus adeverinte de la Primarie cu sarcine economice pe care le-am avut precum si o fisa a postului respectiv.
Cui ar trebui sa ma adreses sa rezolv aceasta problema ? Multumesc !
Puteti sa va adresati forului ierarhic superior sau sa promovati o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovare temporara in functie de conducere recs recs Buna ziua, am o nelamurire cu privire la salarizarea functionarului public numit prin promovare temporara in functie de conducere. Concret: daca un ... (vezi toată discuția)