avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... avans credit ipotecar platit in 2 parti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

avans credit ipotecar platit in 2 parti

Buna ziua, as dori sa stiu daca avansul de 35% in valoare de 25000e pentru achizitionarea unei case cu credit ipotecar se poate plati in 2 transe, o parte la semnarea antecontractului si diferenta de bani inainte sau la semnarea contractului de vanzare cumparare.Mentionez ca vanzatorii sunt de acord
Cel mai recent răspuns: cptelena , utilizator 11:08, 24 August 2016
NU-MI RASPUNDE NIMENI?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract c-v schimb salvatore112 salvatore112 Buna ziua, doresc sa achizitionez un imobil in valoare de 55000 euro, in prezent detin un ap si de comun acord cu proprietarul imobilului pe care doresc sa il ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract vanzare-cumparare tomytagabi tomytagabi Buna ziua, Am facut un antecontract de vanzare cumparare ca prima etapa in achizitionarea unei case. Bineinteles cu clauzele aferente in caz de razgandire ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate cu ipoteca in 3 rate sau antecontract andreilixandru andreilixandru mi-am pus in vanzare apartamentul,am gasit clientii si dupa discutia avuta deoarece nu au toti banii acum am stabilit sa mi dea in 3 rate una la semnare ,inca ... (vezi toată discuția)