avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu

Buna ziua,

Am avut o angajata care a revenit din concediul crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani. In momentul revenirii, salariul angajatei se va modifica la 1250 lei, indiferent daca ea va intra imediat in concediu fara plata de o luna de zile sau ii pastrez salariul minim pe economie de acum 2 ani?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 23 August 2016
Salariul i se va modifica cu data revenirii din CCC, chiar daca a intrat in CFS cu aceeasi data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea unei mamici al carei sot este in concediu de crestere si ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani. sanghe2100 sanghe2100 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa in clarificarea urmatoarelor aspecte: 1. In cazul in care o doamna se intoarce la serviciu imediat dupa concediul de ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare a concediului de risc maternal Mari1980 Mari1980 Buna ziua, Ma aflu in CCC pentru primul copil pana in luna decembrie 2011. Am rugamintea sa ma ajutati raspunzandu-mi la doua intrebari. Daca la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediul de ingrijire a copilului v_ildiko v_ildiko Buna ziua, Sunt o mamica in concediu de crestere a copilului, care va expira in 5 luni. as vrea sa ma intorc la servici dar se pare ca angajatorul vrea sa ... (vezi toată discuția)