avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... locuinta minorilor- cerere pe ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

locuinta minorilor- cerere pe ordonanta presedintiala

salut,mi-a plecat sotia cu ambii copii an varsta de respectiv 3-4 ani fara acordul meu.am facut sesizare la politie, ea nu vrea sa ma lase sa-mi vad copii, ma minte ca este antr-un loc si nu este si mi-a spus ca nu vrea sa ma lase sa-mi vad copii nu stiu unde este exact ea si copii mei.ea nu are nici-un venit,nu are casa pe numele ei, spune ca o ajuta rudele, ea nu poate demonstra acel lucru deoarece neamurile ei majoritatea lucreaza la negru,ce si cum pot face ca prin instanta sa-mi iau copii de la ea,am casa pe numele meu, sunt angajat,mai lucrez la negru an constructi an timpul liber,va rog mult datimi detali care pot castiga copii prin ordonanta prezidentiala.va multumesc
Dacă mama e agresiva fata de copil trebuie acționat urgent.
Urmați sfatul de mai sus că sa va puteți judeca rapid.
Deja ați pierdut ceva timp și trecerea timpului pana sa acționați poate înseamnă lipsa urgentei și sa va fi respinsa acțiunea.
Trebuie sa dovediți tot ce susțineți.

După părerea mea dacă exista urgenta ați fi apelat deja la avocat imediat.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, sotia a plecat cu tot cu copii, ce solutii am? Gheorghe Costache Gheorghe Costache an ultimul timp au aparut certuri dese cu sotia,eram la serviciu si ia a plecat fara acordul meu cu 2 copii minori an varsta de 3-4 ani, pana sa plece fara ... (vezi toată discuția)
Poate tatal obtine custodia copiilor daca mama pleaca de acasa?? 9765 9765 As vrea sa divortez am 3 copii dar imi e foarte frica sotul este foarte violent si nu o sa accepte sa divortam imi e si frica sa i spun ..ne ameninta de multe ... (vezi toată discuția)
Casatoriti de aproape 4 ani. 2 copii sub 4 ani .. am locuit in ... monica-m monica-m Casatoriti de aproape 4 ani. 2 copii sub 4 ani .. am locuit in UK ( acolo ne-am cunoscut ) insa fiind copii prea mici ca sa ne descurcam sotul indrumat de ... (vezi toată discuția)