avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Buna ziua! In luna noiembrie 2014 am nascut, iar in februarie 2015 am intrat in concediul pentru cresterea copilului. Avand in vedere noile modificari aduse la Ordonanta nr. 111 din 2010, as dori sa aflu la ce data trebuie sa reincep munca?
Daca depun o noua cerere pentru concediul de crestere copil pentru cel de al doilea copil, mi se va acorda concediul pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani sau tot pana la 1 an si 11 luni?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:58, 24 August 2016
Pentru un raspuns corect va rog sa precizati urmatoarele:

- daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu crestere copil (CCC)?;
- care este data prezumata a nasterii celui de al doilea copil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua, Am si eu o intrebare. Copilul meu s-a nascut pe 24 septembrie 2014, iar eu sunt in concediu crestere copil din 10 noiembrie 2014. Pana cand ... (vezi toată discuția)
Inceperea activitatii dupa concediu crestere copil dobosanca dobosanca Buna ziua, Am nascut pe 16 martie 2012 si am optat pentru concediu crestere copil de 2 ani. Cand ar trebui sa reincep munca? (vezi toată discuția)
Informatie intoarcere la serviciu din concediu de cresterea copilului adryanutza83 adryanutza83 Buna ziua as dori sa va intreb eu cand ar trebui sa ma intorc la serviciu daca in data de 11 septembrie 2013 am nascut-o pe fetita mea si precizez ca sotul meu ... (vezi toată discuția)