avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dupa comunicarea si motivarea sentintei judecatoresti ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dupa comunicarea si motivarea sentintei judecatoresti s-a dat un nou termen de judecata

Buna seara!Am si eu o intrebare: cum este posibil ca dupa ce s-a comunicat si s-a si motivat o sentinta judecatoreasca executorie,sa mai apara inca un termen de judecata?Tocmai mi s-a intamplat.In loc sa mi se trimita dosarul la Tribunal pentru apelul declarat de mine,mi se da un nou termen la Judecatorie.Este legal?Deci se va schimba cu ceva sentinta,din moment ce este un nou termen?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:26, 25 August 2016
Buna seara,
Ne avand citatia in fata nu putem sa va spunem temeiurile acesteia.
Fie e vorba de o eroare fie este vorba de indreptare eroare materiala.
Luati legatura cu un avocat care sa va sustina in demersurile ulterioare daca e cazul.
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Probabil că cealaltă parte a formulat o cerere de îndreptare, lămurire sau completare a hotărârii (art. 442 - art. 444 Cod procedură civilă). Îndreptarea hotărârii se poate face și din oficiu și vizează erorile materiale din cuprinsul acesteia.
Ultima modificare: Joi, 25 August 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare hoarare judecatoreasca madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, Instanta de judecata trece gresit in hotarare cuantumul taxei de mediu si cheltuiala de judecata. Se poate formula cerere de indreptare eroare ... (vezi toată discuția)
Omisiune hotarare judecatoreasca: celelalte drepturi ArcadieAldea ArcadieAldea In urma unei decizii definitie a Curtii de Apel instanta a obigat o societate sa ii plateasca unui angajat concediat pe nedrept salariile indexate, majorate si ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru indreptare eroare materiala - in ce termen trebuie formulata? cristina69 cristina69 Buna seara Am o mare nelamurire :Intr-o speta avand ca obiect acordarea mai multor drepturi prevazute de CCM, Tribunalul a dispus printr-o hotarare ... (vezi toată discuția)