Buna seara! Am cumparat un apartament impreuna cu fosta mea sotie cu o luna inainte de nunta noastra.Deoarece doar ea lucra cu carte de munca iar eu lucram la negru,creditul a fost luat pe numele sotiei si automat si apartamentul a aparut pe numele sotiei,banca fiind proprietarul apartamentului pana la terminarea platirii creditului.Ratele au fost platite in timpul casniciei.Dupa 5 ani,creditul a fost platit integral,iar apartamentul a fost scos de pe ipoteca bancii si trecut direct pe numele sotiei.La acel moment ,teoretic,dupa intelegerea pe care am avut-o,trebuia sa fiu si eu trecut ca si coproprietar,dar nu s-a intamplat.Sotia a gasit tot felul de motive pentru evitarea acestui lucru.Dupa inca 5 ani sotia mea a intentat divort,si in urma acestuia sustine ca apartamentul e numai al ei.As dori sa mai precizez faptul ca avansul de 30% din valoarea apartamentului a fost platit de mine sotiei,in momentul obtinerii creditului,bineinteles ca ea acum nu mai recunoaste.Am sanse sa-mi castig jumatatea de apartament care mi se cuvine?
Buna seara,
Aveti sansa sa obtineti jumatate din sumele achitate in timpul casniciei.
Pentru restul ..... discutati cu avocatul dumneavoastra si, in functie de probele ce se pot produce va va spune sansele.
Cum dovediti ca ati dat dvs 30% cand lucrati la negru ? E greu sa convingeti instanta ca bunul e comun cand actele zic altceva, cu atat mai mult cat femeia se va apara.
Apartament
andreea@maria
sunt impreuna cu prietenul meu de ceva ani.Am hotarat sa ne mutam impreuna si prin urmare sa ne luam un apartament cu prima casa.Eu nu pot face imprumut si ... (vezi toată discuția)