avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere firma cu spatiu in centru comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere firma cu spatiu in centru comercial

Doresc sa deschid o firma noua de comert produse casnice (lenjerii, prosoape, halate etc.) cu spatiu intr-un centru comercial.
- Care este cel mai avantajos tip de societate (PFA, SRL etc.).
- Marfa doresc sa o aduc din Turcia. Ce acte si taxe implica acest aspect.
- Daca doresc sa aplic pentru un fond european (femeia manager sau poate altul in care m-as putea incadra cu acest tip de activitate) trebuia sa am deja firma deschisa, pot incepe deja activitatea sau trebuie sa aplic de la inceput, ce aspecte ar trebui sa am in vedere.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d ContSters368008 ContSters368008 Buna ziua ! Suntem 2 studenti si vrem sa infiintam un SRLD.Mentionez ca nici unul din noi nu am mai avut legatura cu mediul de afaceri,dar pentru toate este un ... (vezi toată discuția)
Srl sau imm? dactari dactari buna seara doresc sa incep o afacere ca obiec de activitate transport marfa intern si international si comert import export produse brichete peleti produse ... (vezi toată discuția)
Nu stiu la ce cod caen sa ma incadrez? iulian_iti iulian_iti Am un SRL si as dori sa deschid un magazin carea sa vand l articole de inmormantare(sicrie,coroane ,prosoape, etc). Pe langa cele de sus as vrea sa vand si ... (vezi toată discuția)