avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tergiversare dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tergiversare dosar penal

Pe fata, politia favorizeaza un golan fara ocupatie la vedere care de doua ori m-a amenintat cu moartea.
Desi era o urgenta, de un an nu am fost chemat la nici o audiere privind plangerea penala facuta acestui individ, am depus la parchet si ei mi-au raspuns ca e la sectie dosarul pentru cercetari insa eu stiu ca nici o actiune nu incepe fara declaratia mea de victima si ei se fac ca ploua.
Am cerut rezolvare, nici un raspuns.
Unde se poate reclama si pedepsi acest comportament care imi pune viata in pericol?
In afara de parchet ca acolo vad ca nimic nu se rezolva pentru mine ci doar pentru golani.
Multumesc,

PS - nu raspund la off topic
Cel mai recent răspuns: KLTM , utilizator 12:53, 26 August 2016
Mai platesc si avocat sa mai pierd si bani daca ala e sub bratul unui demnitar? Cand am depus la parchet plangerea, nu stiti cati avocati erau sa depuna si ei si care se vaitau ca degeaba se agita, ei tot ce vor fac. Stiu ca se uita ca nu sunt jurist si cu atat mai mult isi bat joc dar si de avocat isi bat joc, stiu tot de la avocati care se plang de clasari aiuristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea repetata Sever Simion Sever Simion Aseara am fost din nou amenintat cu moartea la mine acasa, a alergat dupa mine, a vrut sa ma bata, m-a injurat si amenintat cu bataia de catre un golan care si ... (vezi toată discuția)
A clasa sau a nu clasa Sever Simion Sever Simion Din practica dvs., aveti cazuri cand parchetul s-a indreptat impotriva politiei? La mine au pus in propunerea de clasare niste minciuni colosale si ma gandesc ... (vezi toată discuția)
Femeie amenințată danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, Prietena mea are la locul de munca o colegă/prietenă care de 2-3 săptămâni este amenințată cu moartea și agrestă de fostul iubit. ... (vezi toată discuția)