avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere executare silita - procura generala expirata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere executare silita - procura generala expirata

Referitor la intrebarea mea din 23.08.2016 cu privire la executarea silita, abia dupa ce am pierdut procesul de contestatie la executare am obsevat ca procura generala a mandatarului creditorului care facut cererea de executare silita era expirata. Mai pot sa fac ceva?
Cel mai recent răspuns: geo1960 , utilizator 21:13, 25 August 2016
exceptia lipsei dovezii calitatii de reprezentant nu poate fi invocata pentru prima data in caile de atac. Deci, nu.
Are dreptate d-i avocat, nu mai puteti face nimic in aceasta privinta, insa concentrati-va pe celelalte motive pentru a castiga in caile de atac, daca le-ati initiat in termen legal;
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare Muscky Muscky Buna ziua, In luna decembrie am angajat un avocat pt a Face contestatie la executare invocand prescriptia extintiva fiind in termenul de 15 Sile. Dupa ... (vezi toată discuția)
Poprire recuperatori creante LucianAV LucianAV Buna ziua, Mama mea a avut un credit la o banca oarecare, insa a fost pusa in imposibilitatea de a plati ratele. Dupa o perioada, a fost \"transferata\" la ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii de credite nu mai pot executa silit datornicii?! demyco79 demyco79 Instanţa supremă a decis că o firmă nu poate fi reprezentată în instanţă de o altă firmă atunci când este vorba despre executarea silită, decizia ... (vezi toată discuția)