avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot cere permisiunea judecatorului sa vorbesc?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot cere permisiunea judecatorului sa vorbesc?

Buna ziua,la ultimul termen al procesului care se afla in stadiul de fond avocatul partii adverse a spus unele lucruri care nu erau corecte si mi s-a cerut de catre respectivul avocat documente care nu au nici o relevanta iar avocatul meu nu a reactionat in nici un fel iar la finalul procesului mi-a spus ca i s-a cerut raspuns in scris nu verbal de catre judecator.As dori sa stiu daca am dreptul sa intervin eu verbal daca avocatul meu nu o face in timpul sedintei si daca da cum pot cere permisiunea judecatorului sa vorbesc pentru a ma apara?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:35, 26 August 2016
Buna ziua,
Solicitati cuvantul de la presedintele de sedinta cand nu vorbeste nimeni.
S-ar putea sa va dea dreptul dar .... atata timp cat aveti avocat e posibil sa nu vi se acorde.
Atentie, sa nu va faceti mai mult rau decat bine.
Domnul avocat care va apara cauza stie mai mult drept decat dumneavoastra.
Da sunt de acord cu dumneavoastra dar cu conditia ca avocatul sa fie de buna credinta.Va multumesc pentru raspuns.
Daca aveti motive ptr. care considerati ca avocatul nu ar fi de buna credinta puteti rezilia contractul de asistenta juridica .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pledare cauza in instanta de catre partea implicata, nu de avocatul sau Lidia2012 Lidia2012 Buna seara. Daca intr-un proces, clientul are perceptia (sau..impresia) ca avocatul sau nu-i reprezinta interesele, in spiritul mandatului pe care i l-a dat, ... (vezi toată discuția)
Lipsa avocat in instanta ardeleanion ardeleanion Buna ziua. Rog respectuos un raspuns avizat la intrebarea: poate avocatul partii adverse sa-si inceapa pledoaria in fata instantei fara prezenta (motivata ... (vezi toată discuția)
Partaj imobiliar_sulta_proceduri arnauturex arnauturex Sunt in proces de partaj! Apelul mi-a fost respins la Tribunal si am facut recurs. Instanta nu a tinut cont de cei doi martori prezentati de mine in Apel,desi ... (vezi toată discuția)