Faceti vorbire despre un dosar de cercetare penala, s-a incheiat cercetarea cu propunerea procurorului de a trimite in judecata pe autorul accidentului? Atata vreme cand cercetarea penala nu s-a incheiat, in sensul ca procurorul sa dispuna prin rechizitoriu trimiterea in judecata a vinovatului, nu puteti sa recuperati banii cheltuiti in spital!
Asadar am avut un accident rutier in 25.01.2009 , eu parte vatamata cu spitalizare la sectia neuroghirurgie, in total 86 de zile de ingrijiri medicale pentru fractura de craniu si hematom epidural, pasagera din spate a suferit splenectomie (extirparea splinei) deci lipsa de organ in urma accidentului cu 56 de zile ingrijiri medicale.Din start caz penal.Dupa deschiderea dosarului vinovatul a solicitat expertiza tehnica, eu am angajat expert asistent.Eu mi-am platit expertul , vinovatul nu.Din acest motiv expertul sau nu a predat rezultatul expertizei la Politie , iar Politia nu poate preda cazul la Procuratura.Cum poate fi constrans sa plateasca expertiza pe care el a cerut-o?Mentionez ca in Procesul-Verbal intocmit de Politie se mentioneaza faptul ca el este vinovat dar el nu recunoaste eacest fapt de aceea a cerut expertiza asupra accidentului.
~ final discuție ~