avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modalitati de inchidere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modalitati de inchidere srl

detin 50% dintr-o societate,50% sunt detinuti de catre o sora (in urma mostenirii,de la mama noastra);cum se poate inchide societatea?ce se intimpla cu sediul societatii care este proprietate personala?multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 20:34, 25 August 2016
Cautati un contabil aut. sa va faca un bilant de lichidare ca urmare cereri d-voastra la Reg. comertului din localitatea unde aveti sediul social.si ati rezolvat totul,
Cereti radiere si dizolvare fara lichidator.
Prin dizolvare si lichidare voluntara. Aveti nevoie de la contabil de bilant. Nut rebuie sa aveti datorii - iar in acest sens va fi necesar un certificat de atestare fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl purice030850 purice030850 buna ziua, am un srl din 2006 nu a mai avut activitate pe el cum sa procedez ca sa-l inchid multumesc mariana (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl cu datorii miki72 miki72 Buna ziua, Sunt administrator la un SRL care inregistreaza datorii catre bugetul asigurarilor sociale si bugetul de stat. As dori inchid firma insa nu cred ... (vezi toată discuția)