Buna seara ,mama mea s-a casatorit legal cu un barbat acum 6 ani, acesta avea deja o casa, dupa doi ani am fost adus si eu in aceasta locuinta (cu forme legale,intrare in spatiu,buletin la politie ). Anii au trecut si acum el,prorietarul,sotul legal al mamei mele s-a plictisit de noi si doreste sa divorteze (doar verbal) .Mentionez ca respectivul are un copil legitim dintr-o fosta casatorie.Desi mama mea este legal casatorita,iar eu am un buletin valabil la aceasta adresa pana in anul 2021, suntem amenintati zilnic,verbal si fizic cu evacuarea in strada inclusiv de acest fiul legal al lui,ce sfat,ce masuri sa luam pentru a ne apara legal,avand in vedere ca doar eu si mama mea pensionara fiind munceste ,iar eu la fel,va rog un sfat -Multumesc. PS-el este pensionar de genul ,,imparat,, nu isi spala nici farfuria din care mananca pe motiv ca ne tolereaza pe noi.
Cum ne putem proteja eu si mama mea avand in vedere ca fiul lui legitim lucreaza la Politia Capitalei ca electrician si are o groaza de relatii? Mentionez ca niciodata nu am avut vreo amenda sau apel la 112 pt. disturbarea linistii publice,sau alte chestii de genul acesta , totul se intampla intre peretii casei fara sa b=ne stie vecinii sau prietenii,de aici si marea dilema cum eu si mama mea sa ne protejam? Va multumesc inca o data anticipat,mai ales ca ieri ni s-a spus de catre fiul acestuia ca avem termen 2 saptamani sa parasim domiciliul,eu si mama mea,adica sotia lui legala(a tatalui meu ) .Si eu si mama mea avem caziere curate,ea 39 de ani in Ministerul de Finante iar eu incepand cu Gardienii Publici si terminand cu firme private de paza. Ce drept are sa ne dea afara, cum ne putem proteja legal,avand o conditie financiara modesta ,medie ?
legal, trebuie sa ceara evacuarea dvs in instanta, iar de mama sa divorteze intai.
Acuma decat sa treceti prin procese si sa stati in stres, mutati-va unde stateati si inainte de a se casatori mama.
Divort
stancu_sergiu
Am o nelamurire, sunt casatorita de 7 ani si vreau sa divortez dar problema e urmatoarea eu stau cu sotul in casa soacrei, adica sunt cu adresa din buletin pe ... (vezi toată discuția)