avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social al firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social al firmei

Bună ziua.
Dacă las o persoana sa isi puna sediul firmei pe domiciliul meu, ce riscuri am din punct de vedere legal?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:04, 28 August 2016
Doriti sa faceti contract de comodat sa inteleg. Depinde ce intentionati sa faceti ulterior cu apartamentul. Trebuie sa stiti ca va primi corespondenta la sediu. Nu va recomand sa incheiati contractul de comodat pe o durata foarte mare.
Pentru impactul fiscal studiați cerințele formularului ITL001. Dacă firma nu desfășoară activitate la sediu, impactul e minor, sub forma deranjului de a depune acest formular anual la Administrația fiscală locală.

Succes!
ITL001 se depune doar atunci cand apar modificari fata de declaratia anterioara in termen de 30 zile iar nu anual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire contract de comodat cu contract de inchiriere alisaelena alisaelena Buna ziua, Un administrator al unei societati are un contract de comodat cu o ruda, pentru cladirea in care isi desfasoara activitatea. Este posibila ... (vezi toată discuția)
Firma fără activitate la sediul social silviub1234 silviub1234 Bună ziua, sunt administratorul unei firme care are sediul social în apartamentul pe care îl dețin ca persoana fizica. La înființarea firmei mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)
Dovada privind sediul social hillfingerr hillfingerr Buna ziua. Am si eu nevoie de sfatul unui cunoscator privind cea mai buna alegere a dovezii pentru sediul social . Momentan locuiesc in casa parintilor mei ... (vezi toată discuția)