avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract orange

Buna ziua.intr-una din zile am fost abordata pe strada pentru a intra intr-un sediu orange pt a afla mai multe detalii referitoare la o noua oferta.In interior mi s-a spus ca este o oferta noua care imi ofera anumite beneficii in schimbul incarcarii lunare a cartelei prepay din sediul respectiv cu o oferta in cuantum de 37 lei.Acum am primit o instiintare ca am d plata 62 de lei in conditiile in care contractul e din data de 25 07.mi s-a spus ca e oferta pentru cartele prepay s nu ca e abonament in conditiile in care am spus clar ca nu vreau abonament.Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:15, 26 August 2016
Trebuie sa studiati cu atentie contractul si ce alta acte ati semnat,daca nu este in concordanta cu ce ati semnat puteti sesiza ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cartela sim iulipaul iulipaul am o cartela sim orange si pe data de 17.01.2014 mi-a fost blocata,am fost la un orange shop si mi s-a spus ca e blocata pe motiv de frauda si m-i s-a spus sa ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila hincuvictor hincuvictor Buna ziua. Recent mama mea à incheiat un contract de telefonie mobila la Orange, pentru 6 luni, prin trecerea de la cartela prepay la numar postpay, la un ... (vezi toată discuția)
Inselatorie Stefan_Ci Stefan_Ci Pe data de joi(24.11.2011) am fost oprit pe strada de doua angajate.......... care mi-au prezentat o oferta............ Oferta suna cam asa: daca aveam o ... (vezi toată discuția)