avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contract perioadă determinată învățământ vs ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contract perioadă determinată învățământ vs indemnizație creștere copil

Bună ziua,
Vă rog să-mi explicați cum procedez dacă la 31.08.2016 îmi expiră contractul de muncă și vreau să depun cerere pentru indemnizație creștere copil începând cu data de 05.09.2016, fiindcă printre actele necesare trebuie să depun și o adeverință de la angajator referitoare la data începerii cic iar eu nu mai figurez ca angajată la data menționată. Menționez că am născut în data de 1.07.2016 și că am lucrat în învățământ cu jumătate de normă.
Cel mai recent răspuns: salavastruiuliana , utilizator 18:33, 26 August 2016
1. La data de 05.09.2016 depuneti actele la Primarie pentru indemnizatie concediu crestere copil (CCC) chiar daca la acea data nu mai nsunteti sub un contract individual de munca (CIM).

2. In locul adeverintei cu data cand ati intrat in CCC veti depune decizia de incetare a CIM.
Mulțumesc pentru lămuriri și pentru promptitudine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul crestere copil ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua!Va deranjez si eu cu o problema… in anul scolar 2014-2015 am fost angajata la scoala pe perioada determinata( 31 aug 2015).In contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Contractul pe durata determinata si indemnizatia de crestere a copilului silvia23 silvia23 Buna ziua! Am si eu intrebare ...daca intru in cic si am contract determinat,ce se intampla cu contractul?se suspenda sau se incheie chiar daca eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ioanaroxana2013 ioanaroxana2013 buna ziua.am nascut pe 3 ianuarie si am luat medical de lehuzie pana pe 4 martie.am inaintat cererea de cresterea copilului la angajator cu suspendarea ... (vezi toată discuția)