avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dispozitie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dispozitie

Buna ziua.Am fost numit sef de centru al unui Centru de Recuperare si Reabilitare Neuropshiatric prin dispozitie pe 6 luni,dispozitie care expira in data de 15.09.2016.As dori sa va intreb exact ce se va intampla dupa expirarea dispozitiei si daca postul nu se scoate la concurs?si care e metoda prin care se poate ocupa postul sau metoda legala prin care as putea fi schimbat din functie?Din cunostintele mele,postul trebuie scos la concurs.Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Interimat loara123 loara123 Sunt intr-o situatie cel putin ciudata. Am aflat abia acum ca eu sunt pe functie de conducere interimara de 8 ani de zile desi acum 7 ani am primit o ... (vezi toată discuția)
Secretar comuna cosminic cosminic in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)
Restructurare andrey2501 andrey2501 Buna ziua, Pentru moment lucrez intr-un centru financiar pe post de contabil.In cadrul aceluiasi centru mai lucreaza un casier si un contabil sef. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)