avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspedare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspedare permis conducere

mi-a fost suspendat carnetul de conducere pentru 90 de zile.alcoolemie 0,14 mg/aer expirat.pot depune contestatie?si sa imi recuperez permisul
Desigur, se poate depune contestatie insa, avand in vedere contraventia constatata, nu veti face decat sa amanati perioada de suspendare.
Se poate depune, dar ce contestati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.14 mg/l alcool pur in aerul expirat PopescuCristian94 PopescuCristian94 Am fost oprit de Politia rutiera si testat cu aparatul etilotest , rezultatul fiind 0,14 mg/l alcool pur in aerul expirat. In data de 28 septembrie noul cod ... (vezi toată discuția)
Daca am avut alcoolemie in aerul expirat peste 0,6 ionuts1982 ionuts1982 pot sa fac o cerere pt a putea conduce pana la calcularea alcoolemiei in sange? (vezi toată discuția)
Contestatie permis suspendat cata06 cata06 mi-a fost suspendat permisul pentru alcool 0.39(contraventie) 90 zile si am depus o contestatie la tribunal ,de unde mi s-a eliberat un certificat de ... (vezi toată discuția)