As dori sa stiu ce se poate face in cazul in care fosta sotie nu a respectat partajul voluntar incheiat intre noi.
Conform intelegerii dintre noi, dupa data la care s-a facut partajul a avut o perioada de trei luni de zile in care a mai putut locui in locuinta (fara nici o obligatie fata de mine), urmand ca dupa data stabilita sa predea locuinta "cu toate dotarile si utilitatile in stare de functionare si cu cheltuielile de intretinere si utilitati achitate la zi, pentru intreaga perioada in care apartamentul s-a aflat in folosinta mea". In data la care am convenit sa paraseasca locuinta am primit un e-mail cu fotografiile ceasurilor de la utilitati. In seara zilei respective am fost la locuinta cu pricina unde am constat ca "fosta" a plecat luand cu ea o mare parte din bunuri (aparatura electrocasnica, articole de camping, vesela etc.) desi intelegerea a fost ca pleaca doar cu lucrurile ei personale.
Daca nu ati identificat exact bunurile din locuinta care au ramas fiecaruia sau nu ati mentionat ca va raman dvs, atunci nu inseamna ca ati partajat si deci nu s-a incalcat nicio conventie.
Partaj
maia01
buna ziua. Am si eu o intrebare. cum pot introduce actiunea de partaj daca nu am nici un act doveditor (toate au ramas la sot in locuinta lui propietate ... (vezi toată discuția)
Partaj locativ
elyada
In data de 28 mai 2009 prin dijungerea capetelor de cerere dintre divort si partajul locativ,s-a dat hotararea definitiva si irevocabila pentru desfacerea ... (vezi toată discuția)