avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere

Buna ziua,am si eu o intrebare:">cum se scrie o cerere in vederea acordarii celor 5 zile pentru casatorie.Va multumesc.Am si eu nevoie de un model.
Cel mai recent răspuns: H.R. SUPORT , Consultant resurse umane 17:49, 23 August 2009
model

Domnule / Doamna ..... Director general/Administrator etc

Subsemnatul, ......., angajat al SC....SRL in functia de ......, va rog sa binevoiti a-mi aproba efectuarea a 5 zile libere platite conform prevederilro art. 61 (1) lit a) din Contractul Colectiv de Munca Unic la nivel National.
Solicit aceasta intrucat in data de ..... urmeaza sa ma casatoresc.
Mentionez ca voi pune la dispozitia dvs o copie a certificatului de casatorie.
Va multumesc!

data si semnatura

CERERE DE ACORDARE A CONCEDIULUI

Subsemnatul……….................................................................................……., angajat la societatea………….....................................…, în funcţia de……...................................…., departamentul……...................................................…., vă rog să-mi aprobaţi efectuarea a ....... zile de concediu, în perioada:…………………………………… reprezentând concediu pentru evenimente speciale ( casatoria ) :

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere de încetare a plății indemnizației pentru creșterea copilului Natalia Andreea Natalia Andreea Buna ziua, as dori să-mi dați un model de cerere pentru încetarea plății indemnizației întrucât am mers la lucru cu 60 de zile mai devreme până să ... (vezi toată discuția)
Incetare cim prin acordul partilor AlexandraLevi AlexandraLevi Buna, Colega mea doreste sa inceteze CIM la zi, compania a acceptat incetarea cu acordul partilor insa i-a cerut o [i]solicitare de incetare CIM cu acordul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna în perioada de preaviz Selmina Selmina Bună ziua! Pe data de 17.07.2017 am înaintat demisia cu preaviz,urmând sa stau încă 20 de zile ,mai exact pana 11.08.2017.Menționez ca am contract de ... (vezi toată discuția)