avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna în perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna în perioada de preaviz

Bună ziua! Pe data de 17.07.2017 am înaintat demisia cu preaviz,urmând sa stau încă 20 de zile ,mai exact pana 11.08.2017.Menționez ca am contract de munca la 4 ore și o vechime de 3 ani. Pot beneficia de concediul de odihna în aceasta perioada de preaviz ? În CIM scrie ca pot beneficia de 20 de zile CO pe an. Dacă se poate ,am nevoie de un model. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 27 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe perioada preavizului, salariatul se bucura de toate drepturile si obligatiile prevazute in CIM, deci si de dreptul la CO. Pentru a beneficia de CO este nevoie ca cererea de concediu sa fie aprobata de angajator. Durata CO nu are legatura cu durata zilei de lucru, este aceasi si pentru 8 ore/zi si pentru 4 ore/zi.
Model pentru ce aveti nevoie?
Model de cerere de concediu de odihna în perioada de preaviz. Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
DOMNULE DIRECTOR,


Subsemnata ___________________________, salariata a _________________, avand functia de _____________________ va rog sa-mi aprobati efectuarea concediului de odihna pentru perioada ___/___/_______ – ___/___/________.

Data ........

Semnatura .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in preaviz stelamudura stelamudura Buna seara. Am o cerere pentru efectuarea a 4 zile de concediu de odihna, aferent anului in curs, cerere semnata si aprobata de catre domnul director. ... (vezi toată discuția)
Commpensare concediu de odihna / zile preaviz Ela87 Ela87 Buna ziua. Lucrez din 27.03.2017 la o firma cu CIM 8h/zi, 40h/ săptămâna,dispuse inegal. In data de 20.06.2017 mi-am dat demisia. Am continuat sa merg ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz popanaid popanaid Buna ziua, am 2 intrebari referitoare la concediul de odihna: 1. se poate efectua concediu de odihna in timpul preavizului, la cererea angajatului, fara a se ... (vezi toată discuția)