Buna ziua.
Lucrez din 27.03.2017 la o firma cu CIM 8h/zi, 40h/ săptămâna,dispuse inegal.
In data de 20.06.2017 mi-am dat demisia. Am continuat sa merg în preaviz, iar termenul la care acesta expira este 18.07.2017.
Pe 17.07.2017 voi începe perioada de proba la un alt angajator prin urmare nu ma voi mai prezenta la actualul loc de munca. Doamna contabila mi-a cerut sa fac o cerere de compensare a concediului de odihna pentru acele ultime 2 zile din preaviz.
Cum trebuie sa formulez respectiva cerere?
La cate zile de concediu de odihna am dreptul si ce se întâmpla cu restul zilelor de concediu?
1. Trebuie sa faceti cerere de acordare a CO pentru ultimele doua zile de preaviz.
CERERE CONCEDIU DE ODIHNA
Subsemnatul/a, …………………, angajat/a al/a …………… in functia de ………………., va rog sa-mi aprobati efectuarea unui numar de ….. zile de concediu de odihna aferent anului …….. in perioada ………...
21 de zile de concediu pe an. Împărțit la 12 luni ar veni 1,75 zile CO/luna nu? Restul zilelor de concediu vor trebui plătite si daca da cand?
Eu preavizul il termin pe 18 iulie. Pe 15 iulie este zi de salariu. Mi s-a spus ca voi fi plătită pentru orele lucrate in iunie. Tinanad cont ca pe 18 iulie imi inchei colaborarea cu aceasta firma, nu ar fi normal sa primesc si restul de plata pentru zilele lucrate in iulie?
Intr-adevar, aveti dreptul la 1,75 zile de Co /luna.
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.
Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.
Demisie
ioanadenisa
Ce acte ar trebui să îmi elibereze angajatorul (la cererea mea) în cazul în care îmi dau demisia cnf. Art. 55,lit.b (acordul părților) - în cât timp ... (vezi toată discuția)