avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro ce parere aveti de noul website?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

ce parere aveti de noul website?

ne intereseaza chiar si criticile. ce nu va place, care sectiuni credeti ca ar trebui imbunatatite, si tot asa. multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2005
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Maiglo , utilizator 00:05, 15 Ianuarie 2007
Buna ziua,
Am observat ca se incarca foarte foarte greu situl, cu toate ca am o conexiune la internet foarte rapida (1Mb/s extern real si in jur de 15 Mb intern). Cred ca problema e de la serverul pe care este gazduit situl: softhost.ro. Ciudat, e o firma din Bucuresti vad, foarte ciudat. Poate nu e numai de la asta, m-am uitat si prin sursa: pare ok, dar nu tot javascripul e extern (chiar sunt tone de javascript aruncate la intamplare), nu toate stilurile sunt externe, e bine sa nu se foloaseasca taguri gen dl, dd etc. Si se mai poate sa fie de la baza de date prost facuta sau neoptimizata. Sper sa va fi de ajutor. Lucrez in domeniu si ma gandesc ca un sfat e binevenit.

Va multumesc si sper ca mesajul meu sa fie serios luat in consideratie.

PS: pe InternetExplorer 7 nu se vad elementele grafice(butoane, poze mici).
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2006
mihainord, utilizator
Buna ziua Mihai,

multumim atat pentru interes cat si pentru analiza, cele sesizate de tine sunt din pacate corecte. Situl a fost zilele acestea intr-un proces de mutare pe un nou server, mai performant si speram ca pana luni sa se finalizeze si se vada progresul. Asteptam orice recomandari cu interes.

George
Azi merge considerabil mai bine. Poate se va uita cineva si in sursa sa mai curete javascriptul. Felicitari.
Mie imi merge bine.Design-ul este curat si simplu,este placut.:)
Nu pot sa spun ca in actuala prezentare site-ul arata mult mai bine si se si misca mult mai bine. daca inainte stateam cate 5 minute sa mi se incarce mesajul, acum merge bine.

nu pot decat sa va felicit!

Alte discuții în legătură

O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)
Server avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila Aveti vreo problema cu serverul? Se incarca foarte greu paginile site-ului azi.... (vezi toată discuția)
Intrebare pentru admin Cand voi putea urmari forumul astfel incat sa stiu orice mesaj ce apare intr-o zi fara sa marchez peste tot "urmareste discutia" si sa-mi umplu casuta e-mail ... (vezi toată discuția)